Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Допоможуть родзинки

Автор: Євгенія Бербат

У народному лікуванні родзинки дуже цінуються завдяки своїм лікувальним властивостям. Їх використовують при лікуванні різних захворювань, таких як кашель, застуда, бронхіт, біль у серці. Лікарі рекомендують їсти родзинки для зміцнення організму, особливо після перенесених тяжких захворювань.

 

Кашель, бронхіт, застуда

40 г промитих родзинок замочити в холодній воді на 50 хв. Потім воду злити, а замочені ягоди треба з’їсти перед сном, обов’язково запиваючи гарячим молоком.

100 г родзинок залити окропом і настяти близько 10 хв. Злити настояну рідину у склянку і додати 1 ст. л. соку цибулі. Напій, що утворився, треба випити протягом дня, за 30 хв. перед кожною їдою. Процедура триває до повного одужання.

100 г родзинок зилити склянкою окропу, настояти 10 хв., віджати, змішати з 1 ст. л. соку цибулі і пити по 1/2 скл. тричі на день.

Для зміцнення серця. Родзинки дуже корисні для серця, вони зміцнюють серцевий м’яз. Їх рекомендують вживати за такою схемою: 2 кг родзинок без кісточок ретельно промити, обсушити і розділити на дві частини. Перший кілограм приймати рівно по 40 штук, обов’язково за півгодини до сніданку. Другий кілограм також вживати перед сніданком натщесерце, тільки щодня зменшуючи кількість з’їдених ягід на 1 штуку. Наприклад, у перший день ви з’їдаєте 40 родзинок, на другий день 39 і т. д.

Якщо ви занадто роздратовані, замочіть на ніч у холодній воді жменю родзинок і випийте вранці настій, а ягоди з’їжте протягом дня.

Гіпертонія, аритмія, вегетосудинна дистонія, захворювання печінки і жовчного міхура. 100 г подрібнених родзинок пропустити крізь мясорубку, залити 1 скл. води і кипятити на повільному вогні 10 хв., процідити і віджати крізь марлю. Приймати протягом дня. 

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА