Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Красу подарує вівсянка

Для шкіри тіла і обличчя – продукт найкорисніший! Від ванн до масок, від лікування опіків до схуднення. Ось тільки невелика частина того, що можна робити для краси з вівсянкою.

Ніжний скраб. Набрати у жменю вівсянки. Помістити руку під струмінь води, вівсянка трохи розмокне, після чого втирати її в шкіру. Через кілька секунд вівсянка стає липкою і її можна змивати.

Детальніше...

Яблучний оцет

Серед усіх «їстівних» кислот на особливому рахунку стоїть яблучна – так звана конструктивна (будівельна) кислота, яка, з’єднуючись в організмі з мінеральними речовинами і лужними елементами, відіграє важливу роль у багатьох біохімічних реакціях, що протікають в нашому тілі. Ці сполуки, наприклад, потрібні при травленні, а також сприяють нормалізації згортання крові і утворенню червоних кровоносних тілець. Крім того, вони беруть участь у процесах енергозабезпечення, регенерації клітин епітелію, сприяють загоєнню ран і оздоровленню судин.

Детальніше...

Не їжте білий цукор

Найперший рафінований продукт, якого слід уникати з віком, ‒ це білий цукор. Він прискорює процес старіння, послаблюючи колагенові зв’язки у шкірі, що призводить до провисання шкіри і появи передчасних зморщок.

Якщо треба підсолодити їжу або напій ‒ використовуйте мед, у крайньому випадку ‒ коричневий цукор. Куди ж дівати білий цукор? На шкіру. Коли миєтеся в душі, додайте в гель для душу жменю цукру, нанесіть цю суміш на обличчя і тіло. Це зробить шкіру чистою і гладкою, вирівняє її перед макіяжем.

Допомога шкірі

Маска для шкіри, що почала лущитися, ‒ 2 ст. л. м’якого сиру протерти крізь сито, додати курячий жовток, чайну ложку маслинової або іншої олії і 1 скл. морквяного соку, нанести на місця, що лущаться. Змити через 15-20 хвилин теплою водою, вмиватися прохолодною.

Очищувальний крем. Змішайте в емальованому посуді 1 десертну ложку бджолиного воску, розтопленого на водяній бані, з 2 ст. л. маслинової олії, зніміть з вогню. В іншій каструлі на повільному вогні змішайте 1 десертну ложку лимонного соку з 1 десертною ложкою спиртової настоянки ромашки і бурою (на кінчику ножа). З’єднайте обидві суміші, усе добре перемішайте (можна в міксері). Перелийте в чисту баночку. Зберігайте в холодильнику

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА