Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Кращі ліки – спеції

Вони роблять нас стрункішими, розумнішими і щасливішимиПажитник допомагає схуднути за рахунок того, що він може приборкати апетит. Учасники дослідження, які приймали пажитник як доповнення до сніданку, менше з’їдали на обід. Чайна ложка насіння з терпким горіховим присмаком – і ви не відчуватимете голоду.

Детальніше...

Лікуємося без ліків!

Від підвищеної температури: 1 ч. л. кардамону розвести у воді з молоком (півлітра), додати цукор.

Від головного болю: 0,5 ч. л. імбиру (сухого) розвести у невеликій кількості гарячої води до пастоподібного стану. Накласти на лоба. Трохи пектиме – це норма.

Болі у спині: з меленого імбиру і води замішати пасту, накласти на хворе місце у вигляді компресу.

Детальніше...

Корисний сніданок

Звикли снідати бутербродами з ковбасою? Не найкращий вибір для початку дня, адже, як відомо, в ковбасних виробах немає нічо- го натурального і корисного.

Чим же замінити улюблену варенку? Ось список продуктів, які зроблять ваш уранішній сендвіч і смачним, і корисним! W Відваріть яловичину, язик або серце у підсоленій воді зі спеціями, остудіть, наріжте скибочками і приберіть у холодильник.

Тепер щоранку зможете готувати корисні бутерброди, адже відварене м’ясо і субпродукти ‒ відмінне джерело білку. W Якщо ви любите рибу, покладіть на хліб філе оселедця, сьомги або форелі. Замість транс-жирів і консервантів ваш організм отримає омега-3 жирні кислоти і вітаміни, які благотворно впливають на серцево-судинну систему. W Сир – також відмінна альтернативою ковбасі.

Він багатий вітамінами групи А, В, цинком, фосфором, кальцієм і, звичайно, білком. W Приправте філе курки, гуски або качки спеціями і запечіть у рукаві ‒ страва вийде не занадто сухою, а тому чудово підійде для бутербродів.

Куди подівся смак

Більшість (від 80 до 90%) людей, які вважають, що вони втратили відчуття смаку, насправді страждають розладами нюху. Смакові цибулини мають обмежені можливості. Вони дозволяють розрізняти солодкий, солоний, гіркий і кислий смаки. Відтінки смаку і запахів можна визначити лише з допомогою носа.

Детальніше...

Чорна редька – куштуй, Петька!

Найцілющішими вважаються коренеплоди чорного кольору. Чорна редька має бактерицидні, жовчогінні, сечогінні властивості, містить цукри, білок, клітковину, багато солей кальцію, калію, магнію, заліза, велику кількість фітонцидів і аскорбінової кислоти. Цілющий сік. Його краще готувати, протерши редьку на тертці разом зі шкіркою, а потім вичавити через марлю в емальований посуд, який треба накрити кришкою.

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

Loading...

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА