Відвар допомагає при стенокардії, анемії (недокрів’ї), гастриті, у разі захворювань печінки і підшлункової залози, він стимулює кровотворення, усуває відкладення солей.
Мабуть, ми вже ніколи не довідаємося, хто отак назвав красуню сансев’єру із родини спаржевих, а от знати про її цілющі властивості не завадить.
Хліб – це не тільки наша незамінна їжа і всьому голова. Та й недарма в Біблії сказано, що не хлібом єдиним живе людина. Але саме він, оцей харчовий продукт, який випікають з борошна, може бути ще й ліками від багатьох хвороб.
Поважна редакціє, дякую вам за змістовну і цікаву газету.
Хочу написати вам віршика про лікувальні рослини, які допомагають людині при хворобах.