Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

М’ЯСНЕ ВІЯЛО

1,3-1,5 кг свинини (ошийка чи карбонада), 150 г твердого сиру, 2 зубчики часнику, 2–3 помідорів, 2 ч. л.
меленого перцю,  2 ч. л. солі, півлимона, 1 ст. л. олії.

Детальніше...

ПІЦА З ГАРБУЗОВИМ ПЮРЕ ТА КАРТОПЛЕЮ

Тісто: 350 г борошна, 150 мл води, 2 ст. л. маслинової олії, 1,5 ч. л. сухих дріжджів.

Детальніше...

Чому не варто їсти багато помідорів

Мало хто знає, що, крім корисних речовин (зокрема, водорозчинного провітаміну А), в помідорах міститься багато щавлевої кислоти – речовини, яка відчутно «вдаряє» по суглобах, кістках, зубах.

Детальніше...

11 способів, як використати старі капронові колготи

Чи корисно їсти перші страви?

У суспільстві немає однозначної думки щодо сенсу споживання й користі супів та інших перших страв. Дієтологи та гастроентерологи також дають різні і часто навіть взаємовиключні рекомендації. То як же бути? Розберемося.

Детальніше...

Loading...