Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Осінні продукти на варті вашого здоров’я

 

У печеному вигляді яблука поліпшують роботу шлунка. Яблучний сік стимулює обмін речовин.

Детальніше...

Чи можна запивати їжу?

Питання про те, чи потрібно запивати їжу за столом, розділило дієтологів на два табори. Одні стверджують, що шкідливо пити і до їжі, і під час їжі, і навіть після закінчення трапези. Інші категорично з цим не згодні.

Детальніше...

Збирають гарбузи у суху погоду

Наука стверджує, що одні овочі краще забирати раніше, інші тримати до самого заморозку. Та ще – дивлячись, що ви з ними збираєтеся робити, відразу до столу подавати або запасатися на зиму.

Детальніше...

Глистів виводять тертою морквою

Якось в одному з гастроентерологічних відділень обстежили пацієнтів, у яких були діаг­нози: хронічний гастрит, гастродуоденіт, виразкова хвороба шлунка або дванадцятипалої кишки, панкреатит, ентероколіт, холецистит, гепатит тощо на наявність паразитів.

Детальніше...

Правила посадки моркви восени

Існує два способи вирощування моркви: висівання навесні і посадка восени під зиму.

Детальніше...

Loading...