Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ТКЕМАЛІ

Пікантний грузинський соус готують із синіх слив з тоненькою шкіркою і кислим смаком.

Детальніше...

УГОРКИ МАРИНОВАНІ

3,5 кг слив, 0,75 л води, 1,5 кг цукру, 0,5 л оцту, 5 г духмяного перцю (горошком), 5 г гвоздики, 5 г лаврового листя.

Детальніше...

РЕАБІЛІТАЦІЯ СТАРОЇ ПОДУШКИ

Можна, звісно, купити нову подушку, а можна й дати друге життя тій, до якої звикли. Головне – правильно виконати всі етапи.

Детальніше...

Як правильно садити чорну смородину

Якщо забезпечити смородині комфортні умови, то з кожного куща можна збирати по відру запашної ягоди.

Детальніше...

БАКЛАЖАНИ ЯК ГРИБИ

Для приготування баклажанної закуски «як гриби» потрібно по кілька баклажанів, зубків часнику, ріпчастої цибулі, зелень кінзи, перець мелений (чорний або суміш перців різних видів), сіль, оцет столовий 9-відсотковий.

Детальніше...