Секретів з вирощування кавунів існує чимало, серед яких найбільш «секретними» є:
Цього робити категорично не можна, оскільки в цей час закладаються бруньки для наступного цвітіння. Півонії починають запасати собі поживні речовини, тому, відрізаючи під корінь квітконоси і листя, садівник ризикує значно послабити і погубити квітку назавжди.
Півонії потребують тільки декоративної обрізки. Для того, щоб в наступному році півонії мали можливість порадувати вас прекрасними і пишними квітами, не потрібно відрізати квітконоси з відцвілими бутонами. Потрібно залишити нижню частину з 2-3 листками.
Під корінь відрізати
півонії можна тільки восени, після настання стабільних заморозків. Залишити пеньки заввишки 20-30 мм і вкрити їх від холоду.
Якщо бажаєте, щоб
півонії цвіли в наступному році пишними, красивими гронами, тоді після того, як вони відцвіли і сформували сімейні коробочки, потрібно кожну гілочку відрізати зверху на три бруньки до низу. Тоді на четвертій сформується квіткова брунька. Так потрібно робити з усіма гілками на кущі.
При крововиливі у сітківку ока майте під руками настоянку з рути садової (доречно вживати і для профілактики).
Заморожені продукти вже давно і міцно увійшли в наше життя. Крім запасів страв швидкого приготування, господині освоїли також різні способи заморожування сезонних продуктів. Але є продукти, які не можна заморожувати.
У виробництві крему найголовніше – це вдало якісно та кількісно підібрані інгредієнти. Навіть нешкідливий, на перший погляд, антиоксидант коензим у великій кількості може згубно вплинути на стан шкіри.