Напевно, жоден сад не обходиться без цих зворушливих весняних квітів. Крокуси, мускарі, проліски, хіонодокси, галантуси (підсніжники) та інші дрібноцибулькові навесні одними з перших радують нас, сповіщаючи настання теплих днів. І на осінню посадку вони теж «просяться» першими, так що саме час згадати, як вибирати їх, коли і як садити.
Мульчування – старий перевірений метод поліпшення ґрунту. Фермери «підгледіли» цей процес у природи, адже в місцях, які ще не зайняла людина, ґрунт завжди захищено опалим листям, хвоєю, відмерлим рослинним матеріалом.
Найпоширеніша заготівля з винограду – це, відома річ, вино, але любителі і справжні поціновувачі цієї ягоди не зупиняються на виноробстві. З винограду можна приготувати безліч смачних заготовок, які взимку порадують своїм оригінальним смаком не тільки дорослих, а й дітей. Для тих, хто хоче насолоджуватися виноградом протягом усього року, а не тільки в короткий сезон збору врожаю, представлені різні рецепти заготовок з цієї ягоди.
На жаль, час не зупинити. Ми не здатні запобігти небажаному процесу старіння, але можемо хоч трохи його сповільнити. Секрет простий: вживаючи продукти, багаті антиоксидантами та іншими корисними речовинами, ви будете почувати себе юним і енергійним. Сьогодні вашій увазі ми пропонуємоодні з головних еліксирів молодості. Їжте і молодійте!