Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Зимові страви

Детальніше...

Щоб мати великі ягоди малини

Зима. Обрізуємо смородину

Найкращий час для обрізування чорної смородини – осінь або зима. Навесні видаляють лише підморожені невизрілі верхівки. Утім, кущі можна обрізувати і навесні, хоча, якщо запізнитися, це погано позначиться на врожаї.

Детальніше...

Погода в теплиці

Для огірків і помідорів дуже важлива відносна вологість повітря. Оптимально, якщо вона складає 80-85% навколо огірка, а в теплиці з помідорами балансує між 65 і 75%. А ось для шкідливих грибків і бактерій потрібна краплинно-рідка волога, тому 100-процентна вологість для рослин небезпечна.

Детальніше...

Дієта за групою крові

Знаменитий дієтолог Адамо, спостерігаючи за групами пацієнтів, які сидять на тих чи інших дієтах, дійшов висновку, що одна і та ж дієта може бути порятунком для однієї людини і марною тратою часу для іншої. Продовжуючи вивчати ці дивні особливості, дієтолог зробив висновок, що в усьому винна група крові. Він стверджує, що вибирати рецепт дієти потрібно, орієнтуючись на групу крові, яку, разом зі смаковими пристрастями, передали нам далекі предки.

Детальніше...

Loading...