Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

«Будимо» картоплю

Для підготовки картоплі до посадки, бульби треба ще «розбудити» ненав’язливим прогріванням. Як правило, починають пророщувати за два-чотири тижні до посадки.

Детальніше...

Сіллю і матіолою по шкідниках

А ви знали, що капусту від шкідників можна захистити розчином із солі? Розчиніть у 10-літровому відрі 300 г звичайнісінької кухонної солі. 3-4 обприскування на сезон вистачить для того, щоб листя капусти залишилося цілим і не погризеним шкідниками.

Детальніше...

Смачний буряк

Простіше простого відварити буряк, натерти на тертці, додати маслинову олію, горіхи і чорнослив. Такий салат сміливо можна вживати з м’ясними стравами в обідню перерву. Буряк можна не лише варити, а й пекти. Досить очистити від шкірки, замотати у фольгу і відправити в духовку на 40 хвилин. У 100 г всього 40 ккал, тому до печеного буряка можна сміливо додати 30 г сиру, і ви отримаєте ситну страву, але всього на 100 ккал.

Детальніше...

Строкатий візерунок на листі

Винятково витривала сансев’єрія знову повертається в моду. Одна з найкращих рослин для прикраси інтер’єрів не тільки приватних будинків, а й офісів заслужила загальне визнання скромністю вимог і високою витривалістю.

Детальніше...

Не відмовляйтеся від вуглеводів!

Часто, намагаючись схуднути, люди сідають на дієту з низьким вмістом вуглеводів. Дієтологи попереджають: це загрожує проблемами зі здоров’ям. У наш організм потрапляє занадто мало клітковини. Тому відмова від продуктів, які нею багаті, може призвести до негативних наслідків.

Детальніше...