Кропивницький студент Богдан КЛИМЕНКО: від посудомийника до кухаря американського ресторану

За три місяці роботи в елітному заміському ранчо в Сполучених Штатах Богдан Клименко з Кропивницького здійснив стрімку кар’єру. З посади різноробочого хлопця, який ніколи до цього не пробував готувати, підвищили до помічника кухаря, а згодом йому довірили готувати самостійно. Як кропивницький студент потрапив в елітний ресторан? Про це він розповів  «Новій газеті».

Детальніше...

Спогади про Чорноліску

Найкращі спогади про дитинство пов’язані з літом. Проте мої земляки тепло згадують навіть похмурі осінні дні того часу.

Детальніше...

«Відкрий Світловодщину – пізнай себе!»

Під таким гаслом Світловодський район відкриває новий туристичний сезон

Детальніше...

Гора знову на горі

Традиційний чемпіонат з риболовлі серед журналістів в одинадцяте відбувся минулої суботи.

Детальніше...

І так аж до самого синього моря

Про що тут говорити… В часи, коли люди дратуються від простого, посміхатися перехожим на вулиці стає важче, більше того – майже неприродно. Лишатися толерантним (навіть не згадуйте про спокій і мудрість шляхетних філософів) серед незагоєних вирв, простертих від серця і до горизонту, у принципі можна, але для того треба вміти дивитися в інший бік. Повз екран телевізора.

Детальніше...

Loading...