Віта Атаманчук: Українці за кордоном мають особливу місію

Віта Атаманчук відома широкому колу як громадська діячка, політик, заступниця голови Кіровоградської облдержадміністрації із соціально-гуманітарних питань часів Олександра Петіка. Нині пані Віта живе і працює в Норвегії, проте не втрачає зв’язку з Україною. Саме про те, як живеться українці з активною державницькою позицією, чим норвежці відрізняються від українців і що є спільного у цих двох країнах, ми й поговорили з Вітою Вікторівною.

Детальніше...

Цілюще джерело аюрведи, Або Як українські журналісти в Індії відпочивали

Всесвітня Організація Охорони Здоров’я ще в 1985 році визнала давню індійську науку про здоров’я та довголіття – аюрведу, як найефективнішу на сьогоднішній день систему альтернативної медицини. Можна навіть сказати, що це єдина медицина (разом з тибетською), яка здатна справді зцілити людину. На відміну від традиційної, вона бореться не з симптомами захворювань, а усуває їх причину.

Детальніше...

Кропивницький журналіст Юрій Ілючек розповів про Олімпійські ігри в Кореї

Нещодавно завершились ХХІІІ зимові Олімпійські ігри у Пхьончхані (Південна Корея). Разом із спортсменами до України повернувся і спортивний журналіст із Кропивницького Юрій Ілючек, який у складі української медійної делегації висвітлював спортивні баталії наймасштабніших зимових змагань на планеті. Із собою привіз неповторні враження від поїздки, якими поділився під час прес-конференції.

Детальніше...

Детокс в Індії, або Аюрведа творить дива

Завдяки Українському журналістському фонду вже котрий рік поспіль медійники з різних регіонів України літають на південь Індії в Кералу поправляти здоров’я за допомогою аюрведи.

Детальніше...

Кропивницький студент Богдан КЛИМЕНКО: від посудомийника до кухаря американського ресторану

За три місяці роботи в елітному заміському ранчо в Сполучених Штатах Богдан Клименко з Кропивницького здійснив стрімку кар’єру. З посади різноробочого хлопця, який ніколи до цього не пробував готувати, підвищили до помічника кухаря, а згодом йому довірили готувати самостійно. Як кропивницький студент потрапив в елітний ресторан? Про це він розповів  «Новій газеті».

Детальніше...

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА