Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Світлана Маринич: «Якби люди їли більше зелені, було б набагато менше аптек…»

Для жительки Знам’янки Світлана Маринич приготування їжі – це мистецтво. Вона дивує соцмережі молекулярною кухнею, ферментованим чаєм та «зеленими» днями. За словами Світлани, прихильність до всього природного і натурального почалася ще з дитинства. Хоча й має медичну освіту, за фахом пропрацювала лише рік.

Детальніше...

У Етнолабораторії «Баба Єлька» презентували книгу «Смачна Кропивниччина»

29 грудня в Етнолабораторії «Баба Єлька» відбулася презентація збірки автентичних рецептів «Смачна Кропивниччина». Під однією обкладинкою упорядники зібрали понад двісті автентичних страв, зафіксованих під час експедицій проєкту «Баба Єлька» селами Кіровоградщини.

Детальніше...

Святкуємо з місцевими

Передноворічна метушня забирає багато сил та часу. В пошуках ідеального подарунку близьким та рідним варто не забувати про те, що зараз в тренді локальні бренди та крафтове виробництво. Новорічні подарунки зроблені своїми руками унікальні, в них вкладено душу й турботу. Такі презенти дають можливість вашим рідним відчути себе особливими та коханими.

Детальніше...

Дім, де живе Милосердя

 

Вже шостий рік у Кропивницькому приймає знедолених та допомагає у складних життєвих обставинах Дім Милосердя – притулок, заснований Володимиром Лебєдєвим. Крім надання тимчасового прихистку, Володимир разом із волонтерами організовує безкоштовне харчування для безхатьків, допомагає відновлювати документи, влаштувати на лікування, знайти роботу і повернутися до нормального життя тим, хто став не на ту стежку.

Детальніше...

Медові експерименти Олега Чабана

Олег Чабан відомий у Кропивницькому не лише як пасічник, а й як засновник торгової марки Bеe for you (Бджілка для тебе) – першої у місті лінії бальзамів, створених на основі продуктів бджільництва. Як пасічник став автором косметики і яка роль у цьому каструльки з домашньої кухні – у нашій розмові.

Детальніше...