Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

ЩИРО ДЯКУЄМО ЗА НЕЛЕГКУ ПРАЦЮ

Автор: Нова Газета

Минулого тижня призи за перемогу в конкурсі від «Нової газети» «Розкажи про свою листоношу» отримали наші дописувачі із трьох районів.

 

У Павлиші Онуфріївського району поштову скриньку отримала Раїса Ткаченко.

«Вона – моє сонечко і вітерець, що віє із теплого краю. Мені весело і радісно, коли вона приходить до мене з новинами, газетою і щось розповідає…» –  написала вона про листоношу Зінаїду Сороку.

В олександрійській Пантаївці живе пенсіонерка Людмила Окуненко, яка через газету розповіла про поштарку Раїсу Засухіну, як про чуйну і добру працівницю. «Побільше б було таких людей», – зазначила вона в листі.

Наступний переможець конкурсу – жителька Підвисокого Новоархангельського району Парасковія Секретарюк. Її слова вдячності про роботу листоноші Людмили Венгрус «конвертувалися» в гарну поштову скриньку «Нової». До речі, й сама пані Секретарюк – людина в селі шанована. Чого варто те, що власними силами відремонтувала місцеву церкву…

Торговицька поштарка Раїса Сокол працює на цій роботі вже 14 років. І, за її словами, вперше люди відзначили її старання у такий спосіб – через лист у газету. А зробила це Юлія Баца. «Щиро дякуємо їй за нелегку працю. Бажаємо міцного здоров’я, усіх гараздів на роботі, прожити 100 років і ніколи не хворіти», – йдеться у листі нашої читачки.     

 

Наш кор., фото Григорія Куриша