Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Селище Нове привітали з 40-річчям!

Автор: Нова Газета

Селище Нове відзначило сорокаріччя від дня заснування. Привітати новенців зі святом зібралося багато поважних гостей, серед яких міський голова Кропивницького Андрій Райкович, народний депутат України Станіслав Березкін, депутати міської ради Кропивницького.

 

Для населеного пункту сорок років – зовсім молодий вік. Але за кожним із цих років стоїть безліч імен, подій, які залишили добру пам’ять і вагомий відбиток у долях тисяч людей.

Андрій Райкович виконав почесну місію – вручив відзнаки обласної державної адміністрації, міської ради та її виконавчого комітету: грамоти, подяки і цінні подарунки.

Народний депутат України Станіслав Березкін привітав новенців зі святом та побажав їм реалізації планів, розвитку та процвітання. Він передав селищному голові Сергію Денисенку сертифікат на меблі для селищної ради. Також подарунком від народного депутата став виступ солістів обласної філармонії.

У ювілейному концерті взяли участь вихованці школи естетичного виховання «В гостях у казки» та місцеві творчі колективи.