Повідомлення
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Колишній військовий організував «біговий» флешмоб на підтримку воїнів

Автор: Нова Газета

У Знам’янському районі у День Соборності України почався флешмоб «Патріот підтримки» на підмогу військовим. Флешмоб триватиме протягом місяця, до 22 лютого, у цей проміжок учасники мають «набігати» 1000 км.

 

За словами організатора акції Володимира Мухурова, взяти участь у флешмобі може кожен. Для цього треба пробігти певну дистанцію, зробити своє фото (селфі) і прозвітувати про це у соцмережі, використавши хештег #біговий_флешмоб #патріот_підтримки. Родзинка цьогорічного флешмобу полягає у тому, що він вийшов за рамки Знам’янського району.

«Після анонсу нашого знам’янського флешмобу, який ми організовуємо вже три роки, почали звертатися люди з інших регіонів України. Пропонували розширити географію, аби вони теж могли взяти участь, – каже Володимир Мухуров. – Тому й вирішили цього року спробувати це зробити. Оскільки ми не можемо розрахувати кількість учасників, то пропонуємо визначити тривалість флешмобу у місяць – від 22 січня до 22 лютого. Побачимо, скільки ми набігаємо у підсумку. Даємо старт 22 січня – день єднання, тож ось і ми плануємо об’єднатися задля підтримки військових».

Володимир Мухуров – колишній військовий. Таким чином він разом із побратимами прагне висловити підтримку воїнам, котрі захищають державу і в люті морози несуть службу на сході України.

«Деякі люди скажуть, навіщо це потрібно? Кому це потрібно? Відповідь дуже проста. У морози та снігопади ми хочемо підтримати бойовий дух наших захисників, які на сході України захищають нашу державу, незважаючи на люту зиму, а ми і годинку власного часу не можемо виділити на пробіжку», – каже Володимир Мухуров і додає, що вірить у те, що в Знам’янському районі дуже багато активних людей, для яких цей флешмоб можливо виконати в короткий термін.

«Особисто я буду бігати двічі на день, зранку та ввечері!» – каже пан Володимир.

За матеріалами «Першої
електронної газети»