Схема руху на період перекриття «Арки»

Автор: Нова Газета

У зв’язку із початком робіт по влаштуванню каналізаційного колектора від 06:00 6 травня у Кропивницькому тимчасово повністю обмежать рух транспорту по вул. Ельворті на відрізку від вул. Київської до вул. Братиславської. Про це йдеться на сайті міськради Кропивницького.

 

Схема маршрутів громадського транспорту на період перекриття руху:

Автобуси № 3, 15 у напрямку з мікрорайону Новомиколаївка рухатимуться по вул. Короленка, М.Левитського (до вул. Братиславської), Варшавській, Василя Нікітіна, Короленка, пров. Об’їзному, вул. Полтавській, Є. Маланюка, В.Чорновола, Є.Чикаленка.

Рух маршрутів № 46, 104 у напрямку з мікрорайону Новомиколаївка здійснюватиметься по вул. М. Левитського, Короленка, пров. Об’їзному, вул.Полтавській, Є. Маланюка, В. Чорновола, Є. Чикаленка.

Автобуси маршрутів № 3, 15 у напрямку до мікрорайону Новомиколаївка рухатимуться по вул. Є. Чикаленка, В. Чорновола, Є. Маланюка, Полтавській, провулку Об’їзному, вул. Короленка, М. Левитського (до вул. Братиславської) та далі відповідно до мережі міських автобусних маршрутів.

Автобуси № 46, 104 у напрямку до мікрорайону Новомиколаївка їздитимуть по вул. Є.Чикаленка, В.Чорновола, Є.Маланюка, Полтавській, пров. Об’їзному, вул. Короленка, М.Левитського, П.Сніцаря та далі відповідно до мережі міських автобусних маршрутів;

Автобус № 21 рухатиметься по вулицях Є. Чикаленка, В. Чорновола, Є. Маланюка, Полтавській, провулку Об’їзному, вулицях Короленка, М.Левитського (до вул. Братиславської). У зворотному напрямку – відповідно до мережі міських автобусних маршрутів.

Фото "Рідний край"

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА