Осінній Кубок КВН Кіровоградщини поїхав у Полтаву

Автор: Нова Газета

За традиційний Кубок Кіровоградської обласної ліги КВН у Кропивницькому боролося 9 команд. Дві з трьох перемог отримали полтавчани.

 

Організатор Ліги у Кропивницькому Володимир Кондрашов розповів, що враження від гри лишилися тільки позитивні: «У першу чергу – від глядачів, які тепло приймали кожну команду. Звісно, більшість команд особисто мені дуже сподобалися і я вважаю, що цей Кубок був в рази сильнішим за попередній. Звісно, рівень команд був різний: хтось грає зовсім недовго, а хтось уже роками. Але усі команди виклалися на повну», – каже Володимир.

Майже половина команд-учасників – з Полтави, дві – з Харкова, були також представники з Кропивницького, Рівного та Києва.

«Мені дуже сподобалися полтавчани-гопники. Їхній тонкий стьоб із повсякденності це дуже смішно. Їхня фішка – кам'яне обличчя. Я дивувався, як можна розповідати ці жарти без посмішки. І на розминці вони швидше за всіх, не думаючи, давали смішні відповіді. Вони чимось схожі на «Французів», які у минулому Кубку виступали», – каже глядач Олександр.

Зрештою, саме полтавчани-гопники під назвою «Sad Boys» здобули Осінній кубок КВН Кіровоградщини. «Срібло» також поїхало у Полтаву – команда «МДА» посіла друге місце. Незапланованим фіналістом Кубка стала україномовна команда з Рівного «Майлі Сайрус». Кропивничани «Збірна історичного» посіли четверте місце.

Кубок КВН пройшов під патронатом Кіровоградської обласної ради. Партнерами Ліги стала агропромислова корпорація «Greenstone», депутати Дмитро Терзов та Олександр Цертій, а також студія експрес-друку «яМайка», мережа магазинів  «Євротехніка» та нічний клуб «Fusion».

Ольга Ткаченко,
«Перша електронна газета» 

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА