Олег Ляшко відзвітував та освідчився в коханні

Автор: Нова Газета

День народження лідер РПЛ провів із сім’єю та однодумцями 

 

У свій день народження лідер Радикальної партії Олег Ляшко публічно відзвітував перед українцями за 4 роки роботи РПЛ у Верховній Раді. Підтримати політика прийшли не лише партійці, але й родина – дружина Росіта та 16-річна донька Владислава.   

«У день народження, як правило, гуляють, п’ють і святкують. Моє свято – в родині, в колі друзів і однопартійців. І сьогодні, в 46 років, які мені дав Господь, я хочу прозвітувати перед українцями за свою роботу… Всі розказують про відкритість – а треба менше розказувати, більше робити. От що робить Радикальна партія», – наголосив Олег Ляшко.

Розпочався звіт зі слів подяки імениннику та його команді – від людей, яким вони допомогли вирішити конкретні проблеми. Миколі Козакову, 16-річному сироті з Дніпра, РПЛ допомогла відстояти право на материнську квартиру.

«Я виклав пост у соціальних мережах. Навіть не думав, що в мене щось вийде.  Відгукнулися тільки ви (ред. – Олег Ляшко) – і в мене з’явилася надія… Дякую, що підтримали мене у важкі часи», – не приховував емоцій хлопець.

«Знаєш, чому я побачив твоє звернення? – сказав юнаку Олег Ляшко. – Бо я такий самий, як ти!»

Сьогодні РПЛ – найрезультативніша, хоча й опозиційна фракція Верховної Ради. Більше 100 законопроектів авторства Олега Ляшка вже стали законами. І вони стосуються соціального захисту українців, підтримки національного виробника тощо.    

РПЛ добилася збільшення вдвічі мінімальної зарплати, на яку сьогодні живуть 4 млн українців. А завдяки додатковим надходженням до Пенсійного Фонду вдалося проіндексувати пенсії  для 5,5 млн людей.

Важливе досягнення РПЛ – запуск програми «Доступні ліки». Наступного року її фінансування збільшиться до 2 млрд грн,
наголосив Олег Ляшко.

Особливо значущими сам Олег Ляшко вважає закони щодо підтримки військових та посилення армії. Депутати РПЛ вже добилися справедливого нарахування субсидій нашим воїнам та збільшення їхніх відпусток.

«Ми – мирний народ і війну не кликали. Але ми ніколи не віддамо свого. Велика шана захисникам нашої Вітчизни, – сказав Олег Ляшко. – РПЛ голосувала за всі законопроекти, спрямовані на зміцнення обороноздатності України, соціальний захист військових». 

Серед економічних здобутків РПЛ: мораторій на перевірки бізнесу, скасування всіх податків на електромобілі, ліквідація «спецпенсій» суддів та податківців, розстрочка ПДВ на імпортне обладнання, кримінальна відповідальність за контрабанду лісу-кругляку.

Команда РПЛ також твердо налаштована закріпити українську землю за нашими фермерами – і прописати це в Конституції.

«Я доб'юся, щоб ці зміни якомога швидше розглянув парламент попри шалений супротив латифундистів. Основою аграрного устрою країни має бути фермерське господарство», – сказав лідер РПЛ.  

Після президентських виборів РПЛ планує й інші важливі зміни до Конституції, зокрема, скорочення кількості депутатів до 250-ти. Також збираються переглянути бюджет-2019, щоб збільшити зарплати та пенсії.

Свого кандидата у президенти Радикальна партія висуне на з’їзді 22 січня. А сьогодні Олег Ляшко закликає політиків підхопити «тренд» РПЛ та прозвітувати перед людьми.  

«За три місяці до виборів всі знову щось обіцяють. Я хочу, щоб кожен перед тим, як іти на вибори, розказав, що він вже зробив… Розказав, як виправдав довіру людей», – наголосив Олег Ляшко.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА