Ми разом можемо врятувати Вадима

Автор: Нова Газета

Молодого хлопця, доброго друга, надійного колегу, електромонтера з Помічної Вадима Козакевича, спіткало горе – злоякісна пухлина  шлунка.

Місяці тяжкої  боротьби зі смертельним виснажливим недугом змінили хлопця до невпізнанності. Ще зовсім недавно Вадим був гарним, повним життєвих сил і здоров’я, а зараз він втратив близько 20 кг ваги, здатність самостійно пересуватися і навіть їсти. Вадим живе разом зі старенькою хворою мамою – пенсіонеркою,  яка  сама потребує   сторонньої допомоги та догляду.

Столичні лікарі дали Вадиму надію на одужання, для цього йому необхідно пройти декілька курсів хіміотерапії в Києві, вартість кожного з них становить 13000-14000 гривень, після кожного курсу хіміотерапії необхідно відновне лікування, яке коштує 500 гривень на добу,  таким чином на один такий курс необхідно зібрати 25000 гривень, це для  хворого хлопця та його старенької матусі непідйомна сума. Після хіміотерапії Вадиму можна буде зробити операцію, яка і поверне його  до повноцінного життя.

Зараз друзі Вадима Козакевича (з рідних у Вадима – тільки мама) звертаються до усіх небайдужих за допомогою. Давайте всі разом врятуємо життя хлопцю.

 

 

 

Картка ПриватБанку 5168742606536120 –
Козакевич Вадим Дмитрович.

P.S. Документи, які підтверджують хворобу юнака, є у розпорядженні редакції.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА