Загальна характеристика 2019 року

Автор: Нова Газета

2019 рік пройде під знаком Жовтого Водяного Кабана. У східній культурі Кабан – символ працьовитості, благородства і сміливості. Рік вступить у свої права 5 лютого і поступиться місцем наступному знаку вже у 2020 році 24 січня.

 

На Кабані (Свині) закінчується 12-річний цикл східного календаря. Простіше кажучи, прийшов час підбити підсумки: примиритися з ворогами, пробачити минулі розбіжності, віддати всі борги і зважитися на те, що раніше здавалося страхітливим. Кабан допоможе з реалізацією планів, адже це добродушна, чесна, контактна і чутлива тварина. Напевно, саме тому більшість перестане мучити себе думками про віддалене майбутнє і почне цінувати кожну мить нинішнього буття.

На думку астрологів, господар року намагатиметься з кращого боку позначитися на всіх сферах життя: особистій, діловій, фінансовій та інших. Осторонь не залишиться ніхто – Кабан постарається направити «на шлях істинний» навіть найбільш зневірених осіб. Саме в 2019 році багато хто зважиться змінити звичну сферу діяльності, переїде жити в інше місто або навіть країну, а також спробує налагодити особисте життя.

Під впливом настільки впевненої покровительки буде досить легко викорінити почуття страху і невпевненості у власних силах. В першу чергу такий підхід позначиться на стосунках з протилежною статтю – другі половинки відшукають навіть ті, хто вже і не розраховував на таку прихильність долі. Ось тільки немає ніякої гарантії, що довгоочікувані відносини збережуться надовго. Вся проблема криється в самому символі 2019 року – Кабан вельми легковажно ставиться до почуттів. Не варто загострювати на цьому факті особливу увагу – прийшов  час навчитися з легкістю відпускати від себе людей. На подружніх парах цей факт ніяк не позначиться, а швидше навпаки – люди будуть намагатися з усіх сил зміцнити існуючий зв'язок.

Аналогічна легкість буде проглядатися і в поглядах на фінансовий бік буття – гроші почнуть дуже легко прибувати, але ось відкласти їх на потім не вийде. Непогане рішення – позичати не надто великі суми.

Особливої уваги потребує сфера здоров'я. Справа в тому, що Кабан вельми поверхнево ставиться до різних симптомів болячок, а тому багато хто навіть не помітить виникнення якого-небудь хронічного захворювання.

Загалом 2019 рік характеризується як дуже легкий – все, що замислюється, обов'язково збудеться, навіть без титанічних зусиль.

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА