У Кропивницькому стартує благодійний соціальний проект «Дивовижні мами»

Автор: Нова Газета

В обласному центрі стартував благодійний соціальний проект «Дивовижні мами», учасниками якого стануть матері, які виховують дітей з інвалідністю, і мами, які самі мають фізичні обмеження. Свої творчі здобутки вони зможуть продемонструвати на сцені обласної філармонії у конкурсі талантів і жіночності у березні, повідомила організатор проекту голова обласного осередку ВГО «Народна академія творчості інвалідів» Ельміра Небесна.

 

– Ідея реалізувати такий проект виникла давно, бо я сама є такою мамою, часто спілкуюся з іншими жінками і добре знаю, на що вони здатні. Це дуже талановиті люди! – стверджує Ельміра Небесна і додає, до організації благодійного проекту долучилася кропивничанка Мадіна Ємельянова – власниця театрального бренду «Madina style».

Організатори проекту переконані, що є мами дітей з інвалідністю з особливою силою – справжні жінки, які вміють співати, танцювати, вишивати і ще мають безліч багатогранних талантів. Саме таких жінок, які мають яскраві таланти, організатори запрошують вийти за рамки звичного життя і взяти участь у благодійному проекті «Дивовижні мами».

Долучитися до благодійного проекту організатори запрошують не лише учасниць, а й спонсорів та волонтерів, які хочуть підтримати силу духу і сподвижництво жінок, котрі щоденно долають життєві труднощі. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном: (095) 037-36-60 (Ельміра Небесна).

НА ТУ Ж ТЕМУ

МЕДІЙНИЙ ПАРТНЕР

РЕКЛАМА